Organik Tarım;
Doğal dengeyi bozmadan sağlıklı ürünler üretmek için bitkisel ve hayvansal üretimi uygun ekolojilerde, kültürel tedbirleri öncelikli olarak benimseyerek bitki koruma ve zararlı mücadelesine doğal yöntemleri tercih etmek yoluyla ve bir sertifikasyon süreci ile kontrol edilen üretime Organik Üretim ve bu yolla elde edilen ürünlere de Organik Ürün denir.
Organik Tarımın Amacı;
Sağlığın korunması,
Kaliteli ürünler sunmak,
Bitki örtüsünü korumak,
Kirliliği azaltmak,
Biyo-çeşitliliği korumak,
Tarımsal istihdam,
Tarım alanında proje hazırlayan kişilerin CV’lerinde bulunması gereken eğitimler listesinde başta yer almaktadır. Son dönemlerde ivme kazanan organik tarım uygulamaları, hem toplumun talebinin büyük bir kısmını hem de tarımsal faaliyetler düzenleyen kişilerin gelecek planlarının temelini oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra, tarımın geleceğinin, organik tarım uygulamaları üzerine kurulu olduğu düşünülürse, tüm tarımsal faaliyet gösteren işletmelerin bu eğitimden olabildiğince katkı sağlayacağı, kendilerine ciddi bir katma değer oluşturabilecekleri tartışılmaz bir gerçektir.
Eğitiminizin sonunda e-devlet sisteminden sorgulanabilen Yüksek İhtisas Üniversitesi onaylı veya uluslararası onaylı sertifika tercih edebilirsiniz.
İşletmeniz veya ekibiniz için eğitim mi satın almak istiyorsunuz ?
Birebir Business ile ekibinizin performansını ve motivasyonunu yükseltin.
Detaylı bilgi için tıklayın.